Saturday, February 02, 2013

 

On the Second Day of Darwin


But the most remarkable power which my father possessed was that of reading the characters, and even the thoughts of those whom he saw even for a short time. We had many instances of this power, some of which seemed almost supernatural. It saved my father from ever making (with one exception, and the character of this man was soon discovered) an unworthy friend. A strange clergyman came to Shrewsbury, and seemed to be a rich man; everybody called on him, and he was invited to many houses. My father called, and on his return home told my sisters on no account to invite him or his family to our house; for he felt sure that the man was not to be trusted. After a few months he suddenly bolted, being heavily in debt, and was found out to be little better than an habitual swindler.

- Charles Darwin, The autobiography of Charles Darwin 1809-1882, Collins, Nora Barlow, ed. (1958)

Comments:
Chúng tôi chuyên nhận order đồ nhậtchuyển hàng từ nhật về việt nam với cước phí thấp nhất trên thị trường hiện nay, với nhiều lợi ích và ưu đã sẽ mang lại những điều thuận lợi nhất cho quý khách hàng.

Quá trình gửi hàng từ nhật về việt nam mất bao lâu là điều mà nhiều người tiêu dùng quan tâm để có thể canh thời gian chính xác chuyến hàng của mình. Các mặt hàng điện tử nhật bản được nhiều người Việt ưa thích, hơn nữa những trang phục thời trang của Nhật vẫn rất được ưa chuộng, đặc biệt zara nhật là một trong những thương hiệu thời trang được nhiều người sử dụng. Hướng dẫn cách mua hàng trên amazon nhật đơn giản, mua hàng nhanh chóng tại Fado.
Bạn đang tìm kiếm một công ty vận chuyển hàng hóa trung quốc vậy hãy đến ngay với chúng tôi để nhận được những dịch vụ vận chuyển tốt nhất trên thị trường. Sở hữu được làn da trắng là điều mà nhiều chị em phụ nữ mơ ước, hướng dẫn một số cách Cách làm trắng da tự nhiên chắc chắn sẽ là một bài viết hữu ích dành cho nhiều chị em.


 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

. . . . .

Organizations

Links
How to Support Science Education
archives